Universitat d'Estiu 2022: L'alimentació saludable de la ciutadania

Universitat mercabarna alimentacio saludable

Del 4 al 6 de juliol ha tingut lloc la 4a Universitat d'Estiu de Mercabarna, que ha tractat sobre “L’alimentació saludable de la ciutadania”. La Universitat es concep com un espai de trobada de professionals d'empreses, institucions, joves universitaris i equips de recerca, per promoure la cooperació, la transferència de coneixement i el networking.

Torna a veure les ponències de la Universitat d’Estiu

  • Activitat gratuïta.
  • Els estudiants de 4t curs de grau i/o de màster de l’EEABB-UPC i del Campus de l'Alimentació de Torribera de la UB assistents obtenen 1,5 crèdits ECTS.

Aquesta iniciativa té la col·laboració de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (EEABB-UPC) i del Campus de l’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona.

Temàtica

En un context marcat per reptes globals (canvi climàtic, COVID-19, zones en conflictes, dependència energètica i inestabilitat econòmica), és important definir i prioritzar estratègies per alimentar a la població de forma segura, saludable i sostenible. Ara tenim l’oportunitat de construir un futur millor i transformar els actuals sistemes alimentaris.

La 4a Universitat d'Estiu és un espai per conèixer de primera mà, debatre i reflexionar sobre com fer possible una alimentació segura, saludable, sostenible i justa per a la ciutadania en un context complex, convuls i incert.

A qui s'adreça

  • A estudiants de quart curs de grau de l’EEABB-UPC i del Campus de l'Alimentació de Torribera de la UB i a estudiants de màster de les àrees d'interès.
  • A empresaris/empresàries, professionals tècnics de les empreses del sector agroalimentari, personal docent i de recerca, i ciutadania interessada en la temàtica. 

Altres edicions 

Primera Universitat d’Estiu: Sostenibilitat Agroalimentària

Segona Universitat d’Estiu: Malbaratament Alimentari

Tercera Universitat d’Estiu: Alimentació Sostenible


Contacte