Universitat d'Estiu 2021: Alimentació Sostenible

Universitat d'estiu de Mercabarna sobre malbaratament alimentari

Del 5 al 7 de juliol ha tingut lloc la tercera Universitat d'Estiu de Mercabarna, que es va celebrar en format híbrid (presencial amb aforament limitat a la Sala d’actes de Mercabarna i emès en directe per streaming). Durant tres dies, Mercabarna s’ha convertit en un espai de trobada d’empreses, professionals, estudiants i equips d’investigació que han compartit projectes relacionats amb la promoció de l’alimentació sostenible.

La Universitat d'Estiu compta amb la col·laboració de l'Escola Superior d'Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). 

En aquest sentit, la Universitat d’Estiu s’emmarca en el programa de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible, una iniciativa que destaca el paper estratègic de les ciutats en el desenvolupament de sistemes alimentaris sostenibles, justos i sans. 

Descarrega el programa

Què aporta

  • Visió de la sostenibilitat alimentària des de totes les fases de la cadena alimentària: productor, majorista, detallista, restaurador i consumidor final.
  • Intercanvi d'experiències innovadores dutes a terme per empreses, institucions i entitats per impulsar l'alimentació sostenible.
  • Anàlisi sobre com s'aborda aquesta problemàtica en l'àmbit internacional i local.
  • Coneixement actualitzat sobre els reptes del sector agroalimentari. 
  • Visió pràctica de professionals d'empreses del sector. 
  • Intercanvi de coneixements entre pre-professionals i professionals del sector. 

A qui s’adreça

  • A estudiants de quart curs d'enginyeries tècniques (industrial, biosistemes i agroalimentària, telecomunicacions, etc.), de ciències ambientals i biològiques, de química i economia, i a estudiants de màster de les àrees d'interès.
  • A empresaris de pimes i professionals tècnics de les empreses del sector agroalimentari.

Altres edicions 

Primera Universitat d’Estiu: Sostenibilitat Agroalimentària

Segona Universitat d’Estiu: Malbaratament Alimentari


Contacte