Monogràfic sobre plàtans amb els Hermanos Torres

Places limitades

Dates de celebració: 30 de setembre de 2019

Data límit d'inscripció:

Inscriu-te

Horari

De 10:00 a 13:00 h 

Lloc

Aula del fresc de Mercabarna 

Temari

Hermanos Torres tornen a l'aula del fresc de Mercabarna de la mà de Plàtan de Canàries IGP. Els plàtans seran els grans protagonistes d'aquest monogràfic. Els xefs Hermanos Torres juntament amb el personal especialitzat en la gestió del producte de l'Associació d'Organització de Productors de Plàtan de Canàries (ASPROCAN), explicaran totes les propietats d'aquesta fruita única, el proper dilluns 30 de setembre, a les 10h.

Objectius del curs

ASPROCAN, òrgan de gestió de Plàtan de Canàries IGP, compartirà els seus coneixements sobre l'origen i les característiques principals del producte i en col·laboració amb l'empresa de maduració Plàtans Ruiz compartirem també conceptes pràctics sobre la maduració dels plàtans de Canàries que es troben al mercat, i què cal fer per mantenir-los amb la màxima frescor el major temps possible. També es podran veure i degustar les elaboracions que realitzaran els xefs Hermanos Torres.

Informació addicional

Els xefs:

Javier i Sergio Torres, bessons nascuts a Barcelona el 1970, tenen clara la seva vocació culinària des de la seva infància gràcies als tradicionals plats de la seva àvia. El 2008 van obrir el restaurant Dos Cielos Barcelona, ​​amb el que van rebre la seva primera estrella Michelin i el 2017 Dos Cielos Madrid. El passat estiu de 2018 van inaugurar a Barcelona el seu projecte més personal, Cocina Hermanos Torres on van obtenir 2 estrelles de la Guia Michelin als 4 mesos de l'obertura.

                                                                                              

                      

Organitza: 

Serveis de Formació de Mercabarna 

Amb la col·laboració de: 

Preu

  • 50 € 

Contacte

formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat