Cursos de Carnisseria i Xarcuteria a Mercabarna

Formació professional en carnisseria i xarcuteria a Barcelona

  • Amb descomptes per a persones en situació d'atur - Taxa d'inserció laboral molt elevada

Els cursos de carnisseria i xarcuteria impartits pel Servei de Formació de Mercabarna capaciten qualsevol persona per treballar al sector carni, tant en empreses majoristes (de les quals a Mercabarna n’hi ha una trentena) com en empreses detallistes (carnisseries ubicades a mercats municipals, supermercats o en establiments propis).

Aquest sector requereix de treballadors de forma constant a tot Catalunya i especialment a Barcelona. Per aquest motiu, la taxa d’inserció laboral de les persones que completen els nostres cursos de carnisseria o xarcuteria és molt alta.

A continuació mostrem els cursos de carnisseria i xarcuteria que imparteix Mercabarna. Si ho preferiu, podeu veure tota l’oferta formativa.MercabarnaJobs, la borsa de treball especialitzada en el sector alimentari

I si busques feina a empreses alimentàries, la borsa de treball MercabarnaJobs és un portal especialitzat per a aquest sector. Registra’t i accedeix a una feina qualificada en un sector de present i de futur com és el de l’alimentació.