Cursa Mercabarna

3a Cursa Mercabarna (2017)

El diumenge 8 d'octubre de 2017 Mercabarna va obrir les portes a corredors i acompanyants, en una jornada que es va convertir de nou en una gran festa de l'esport, l'alimentació saludable i la solidaritat. A més, també es van celebrar els 50 anys de Mercabarna en companyia de ciutadans, treballadors, empreses i voluntaris. 

Destaquem!

  • Hi va haver un circuit de 5K i un altre de 10K, amb categories femenines, masculines i de diversitat funcional. Consulta aquí els resultats.
  • Els treballadors de Mercabarna van poder participar a la cursa de 5K amb equips. Els guanyadors van ser “Redtortuga” (Redtortuga) i “Sang salada” (Gran Blau). 
  • Es va entregar un guardó especial del 50è aniversari de Mercabarna a Nufri, l'empresa amb més treballadors inscrits a la cursa. 
  • Es van recaptar 6.000€ procedents de l’àpat solidari, l’euro solidari i l’Obra Social La Caixa per a la Fundació Arrels. Aquesta entitat atén persones sense llar de Barcelona des de fa trenta anys. 
  • Hi va haver activitats per a tota la família: curses infantils per edats, activitats atlètiques, tallers sobre alimentació saludable i contra el malbaratament alimentari. 

Pàgina web de la Cursa Mercabarna

Facebook de la Cursa Mercabarna

Twitter de la Cursa Mercabarna


1a Cursa Mercabarna (2015)

Amb més de 3.000 assitents i 1.520 corredors, la 1a Cursa Mercabarna va obrir per primera vegada les portes d’aquest polígon alimentari als ciutadans. 

Més informació sobre la 1a Cursa Mercabarna

2a Cursa Mercabarna (2016) 

Gairebé 4.000 persones -unes 1.000 més que l'any passat- entre corredors, familiars i amics van participar a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l'esport, de l'alimentació saludable i de la solidaritat. 

Més informació sobre la 2a Cursa Mercabarna