Cursa Mercabarna

Cursa Mercabarna

6a Cursa Mercabarna (2020): Cancel·lada

L'organització de la Cursa Mercabarna ajorna la celebració de la prova com a mesura preventiva davant les afectacions que genera la COVID-19 i l'actual situació d'incertesa sobre la possibilitat de celebrar esdeveniments esportius populars multitudinaris i activitats infantils durant la propera tardor.

Mercabarna no vol posar en risc la salut de cap dels participants i, per aquest motiu, ha decidit ajornar la celebració de la 6a Cursa Mercabarna a l'octubre del 2021.

Web de la Cursa Mercabarna
Facebook de la Cursa Mercabarna

Twitter de la Cursa Mercabarna


1a Cursa Mercabarna (2015)

Amb més de 3.000 assitents i 1.520 corredors, la 1a Cursa Mercabarna va obrir per primera vegada les portes d’aquest polígon alimentari als ciutadans. 

Més informació sobre la 1a Cursa Mercabarna

2a Cursa Mercabarna (2016) 

Gairebé 4.000 persones -unes 1.000 més que l'any passat- entre corredors, familiars i amics van participar a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l'esport, de l'alimentació saludable i de la solidaritat. 

Més informació sobre la 2a Cursa Mercabarna

3a Cursa Mercabarna (2017)

Els assistents a la 3a Cursa Mercabarna es van sumar a la celebració del 50è aniversari de Mercabarna, amb activitats per a tota la família. 

Més informació sobre la 3a Cursa Mercabarna


4a Cursa Mercabarna (2018)

El diumenge 7 d'octubre va tenir lloc la 4a Cursa Mercabarna, on van assistir més de 4.000 persones, entre corredors i acompanyants. Amb els diners recaptats per a la causa solidària es va organitzar un campus esportiu per a nenes i nenes en situació de vulnerabilitat del barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs. 

Més informació sobre la 4a Cursa Mercabarna


5a Cursa Mercabarna (2019)

El diumenge 6 d'octubre vam celebrar la cinquena edició de la Cursa Mercabarna, on van assistir 5.000 persones, entre corredors i acompanyants. La causa solidària d'aquest any va ser la iniciativa BCN Comparteix el menjar de l'ONG Nutrició sense fronteres, que recupera el menjar de Mercabarna, restaurants i hotels i els reparteix entre entitats socials de Barcelona. Gràcies a les aportacions voluntàries dels runners i de l'Obra Social La Caixa, es van recaptar prop de 6.000 €.   

Més informació sobre la 5ª Cursa Mercabarna