Conferència "Optimitza la presència de la teva empresa a les fires alimentàries"

El proper dimarts 28 de maigRaul Calleja, director de l'àrea de fires agroalimentàries d'Ifema, oferirà una conferència a Mercabarna sobre les noves tècniques, tendències i instruments que permeten optimitzar la presència de les empreses en qualsevol fira alimentària.

Està dirigida a professionals que vulguin generar el màxim nombre de leads comercials, conèixer com ha d'actuar el personal comercial per reforçar la imatge de l'empresa o saber com, quan i a qui comunicar per atraure trànsit qualitatiu al seu estand.

La conferència és gratuïta, però requereix inscripció prèvia. Data límit: 23 de maig de 2019. 

*Els camps són obligatoris

A quin sector pertany la teva empresa?*

Com has conegut la conferència?*


AVÍS DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Finalitat: Gestionar la inscripció a la conferència del dia 28 de maig de 2018 relativa a l'optimització de la presència de les empreses a les fires alimentàries.

Legitimació: Consentiment de l'interessat manifestat a través de la remissió del formulari.

Destinataris: Es preveu la comunicació de les dades d'inscripció a l'entitat IFEMA per a possibles enviaments d'informació sobre esdeveniments similars en els termes previstos a la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i al Reglament europeu de protecció de dades i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades i garantia dels drets digitals.

Conservació: Fins a la celebració de la conferència. 

Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió o limitació a través de la direcció de correu electrònic mb@mercabarna.cat, de la forma en què s'indica a la nostra Política de privacitat.