Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona

El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona és un servei de Mercabarna que pretén estimular la creació de sinergies entre les empreses del sector per tirar endavant projectes estratègics en els àmbits de l'exportació, el foodservice, el retail i la logística. 

  • Exportació i logística: A través del clúster Mercabarna Export, es realitzen estudis i missions comercials a països de tot el món per potenciar la vessant exportadora de les empreses del recinte.
  • Foodservice i trade: Accions i jornades pensades per conèixer les formes de treballar i necessitats de proveïment de les empreses del sector de la restauració, de distribució i cadenes de supermercats.
  • Innovació: Es realitzen accions per incrementar la competitivitat del teixit empresarial de Mercabarna a través de la innovació. Al mateix temps, es fomenta que aquest polígon alimentari esdevingui un indret atractiu per a les empreses que s’hi vulguin establir.  

Properes jornades

  • Jornada “Innovació en tecnologies alimentàries” (27 d’octubre) i visita al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (3 de novembre)

Presentació de les darreres innovacions aplicades a les diverses gammes i categories de producte de la distribució majorista. 

Divulgació d’un informe de tendències amb les principals línies d'innovació del sector de les tecnologies alimentàries, projectes i casos d'èxit.

Taula rodona amb representants de centres tecnològics, empreses fabricants, tecnologia i equipaments auxiliars i empreses del sector alimentari.

T’interessa? Omple el formulari d’inscripció

  • Webinar “Disrupció en els models de negoci” a càrrec de José Luis Nueno (10 de novembre) 

T’interessa? Inscriu-te al següent formulari

  • Jornada “Reptes del canal HORECA: Innovació i nous models de negoci i distribució” (16 de novembre) 

Contacte