Cursa Mercabarna

Cursa Mercabarna

INSCRIPCIONS OBERTES: 5a Cursa Mercabarna (2019)

El diumenge 6 d'octubre de 2019 se celebrarà la cinquena edició de la Cursa Mercabarna. La causa solidària d’aquest any és la iniciativa BCN Comparteix el menjar de Nutrició sense fronteres, que recupera el menjar de Mercabarna, restaurants i hotels i els reparteix entre entitats socials de Barcelona.  

Inscriu-te aquí!

Inscripcions a les curses infantils 

Descarrega el Dossier de Patrocini

Més informació sobre la Cursa Mercabarna

Facebook de la Cursa Mercabarna

Twitter de la Cursa Mercabarna


1a Cursa Mercabarna (2015)

Amb més de 3.000 assitents i 1.520 corredors, la 1a Cursa Mercabarna va obrir per primera vegada les portes d’aquest polígon alimentari als ciutadans. 

Més informació sobre la 1a Cursa Mercabarna

2a Cursa Mercabarna (2016) 

Gairebé 4.000 persones -unes 1.000 més que l'any passat- entre corredors, familiars i amics van participar a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l'esport, de l'alimentació saludable i de la solidaritat. 

Més informació sobre la 2a Cursa Mercabarna

3a Cursa Mercabarna (2017)

Els assistents a la 3a Cursa Mercabarna es van sumar a la celebració del 50è aniversari de Mercabarna, amb activitats per a tota la família. 

Més informació sobre la 3a Cursa Mercabarna


4a Cursa Mercabarna (2018)

El diumenge 7 d'octubre va tenir lloc la 4a Cursa Mercabarna, on van assistir més de 4.000 persones, entre corredors i acompanyants. Amb els diners recaptats per a la causa solidària es va organitzar un campus esportiu per a nenes i nenes en situació de vulnerabilitat del barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs.