2a Cursa Mercabarna

Vídeo cursa Mercabarna
Vídeo-resum de la 2a Cursa Mercabarna

Visita la galeria de fotos
Visita la galeria de fotos

4.000 persones -unes 1.000 més que l’any passat- entre corredors, familiars i amics van participar a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l’esport, de l’alimentació saludable i de la solidaritat que es va celebrar el diumenge 2 d’octubre de 2016

  • 4.000 assistents 
  • 1.918 corredors 
  • 3.000€ recaptats per a la Creu Roja

La 2a Cursa Mercabarna, amb dos circuits de 5 i 10km, va tornar a recórrer alguns dels equipaments del recinte, com el Mercat Central del Peix i alguns pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. 

Aquest esdeveniment va tornar a tenir un vessant solidari vinculat amb la campanya de la Creu Roja "Donem-li la volta al plat", que promou l'alimentació suficient i nutritiva dels infants. A més, es van organitzar activitats esportives i d'alimentació saludable per als més petits, com minicurses infantils, gimcanes i diverses proves atlètiques, un taller per elaborar broquetes de fruites, sucs i batuts, entre d'altres propostes. 

La cursa va rebre el suport de quasi una trentena de patrocinadors, entre empreses, associacions gremials majoristes i detallistes. Van fer aportacions econòmiques, van prestar serveis logístics, i van aportar productes frescos per als punts d’avituallament, l’àpat solidari, la bossa del corredor i els tallers infantils.  

Visita el web de la Cursa Mercabarna

Llegeix el reportatge de la 2a Cursa Mercabarna 

Cursa Mercabarna 2016

Totes les fotos de la 2a Cursa, al Flickr de Mercabarna 

Mira l’anunci de la 2a Cursa Mercabarna