1a Cursa Mercabarna

Corredors de la Cursa Mercabarna 2016
Vídeo de la 1a Cursa Mercabarna

Participants de la primera Cursa Mercabarna 2016
Galeria d'imatges de la 1a Cursa Mercabarna

El 4 d'octubre de 2015 es va celebrar la 1a Cursa Mercabarna, una gran festa esportiva i familiar dedicada a l'alimentació saludable i a la solidaritat. Més de 3.000 persones, entre runners, acompanyants i ciutadans, es van animar a venir a Mercabarna i van participar en aquesta jornada festiva.  

  • +3.000 assistents
  • 1.520 runners
  • 3.000€ recaptats per a la Marató de TV3

La carrera va transcórrer pels carrers del recinte, tenint com a gran al·licient el pas per dins de dos dels pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i per la nau del Mercat Central del Peix que, tot i estar sense activitat, es van ambientar perquè els visitants es fessin una idea de com és una jornada en aquests Mercats. 

Més enllà de la part esportiva, la cursa es va plantejar com una gran jornada de portes obertes familiar dedicada a la solidaritat i a promoure l'alimentació saludable i els valors de Mercabarna. Per això, es van fer nombroses activitats, com un esmorzar en favor de La Marató de TV3, un taller d'elaboració de broquetes de fruites vinculat a la campanya "5 al dia", curses de sacs de patates, de velocitat i de relleus, un fotomaton per fotografiar-se  amb qualsevol dels tres mercats centrals de Mercabarna i l'Escorxador i un Trivial amb preguntes sobre Mercabarna. 

Visita el web de la Cursa Mercabarna

Llegeix la notícia de la 1a Cursa Mercabarna

Cursa Mercabarna 2015

Totes les fotos de la cursa al Flickr de Mercabarna 

Mira el vídeo-resum de la 1a Cursa Mercabarna