Mercabarna i AGEM presents a Fruit Logística 2023

Febrer 2023

L'esdeveniment se celebrarà del 8 al 10 de febrer a Berlín

Arrenca la nova edició de Fruit Logistica i Mercabarna i el gremi de majoristes AGEM tornen a participar en un dels esdeveniments més importants del sector hortofructícola a Europa. L'estand estarà situat al pavelló 11.2 B-34 del recinte firal Messe Berlín.

Es realçarà a la Unitat Alimentaria com a principal plataforma d'importació i exportació de productes hortofructícoles del Mediterrani i es posarà en relleu l'àmplia oferta de fruites i hortalisses de les empreses. A més, es destacarà la presencia cada vegada més gran dels productes sostenibles, ecològics i de proximitat dins el recinte.

La Unitat Alimentaria també es veurà representada a Fruit Logística gràcies a empreses que compten amb el seu propi estand com són Frutas Diego Martinez, Gemüsering, Gavà Grup, Compagnie Fruitiere i Nufri.

Missió comercial a la fira

La participació a Fruit Logistica també servirà per organitzar reunions B2B entre empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i possibles compradors i importadors d'altres països. Aquestes trobades formen part de la missió comercial organitzada per AGEM i Mercabarna.

Fruites i hortalisses a una parada de Mercabarna