El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona programa jornades sobre digitalització, innovació i logística

Febrer 2022

Durant el mes de març, tindran lloc sessions gratuïtes presencials i online adreçades a les empreses de la Unitat Alimentària.

El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona ha programat diverses jornades al llarg del mes de març:

  • Presentació de la línia marítima Barcelona-Tànger (3 de març, de 9:30 a 11h, a la Sala d’Actes de Mercabarna).

Es donarà a conèixer la línia marítima directa entre Barcelona i Tànger de Suardiaz Group, exclusivament per a camions i plataformes.

  • Jornada “La IA i la digitalització, motors de canvi dels sectors agroalimentari i logístic” (10 de març, de 10 a 12:30h, a la Sala d’actes de Mercabarna).

Es presentarà l'Oficina Accelera Pyme-Eurecat i els nous serveis gratuïts per a empreses que volen  iniciar i avançar en el procés de transformació digital. També es donaran a conèixer les subvencions Digital Kit.

  • Webinar "Mindset" (23 de març, de 9:30 a 11h, online)

Com podem convertir els canvis en oportunitats? De quina manera les empreses han d'acompanyar els seus equips en processos de transformació? L'Albert Riba, empresari, escriptor i conferenciant, reflexionarà sobre Mindset i la mentalitat del possible.

  • Visita a la terminal Hutchison Ports Best (25 de març, de 9:30 a 12:30h, al Port de Barcelona)

Visita a la terminal de contenidors, que actualment afronta una fase d'expansió amb els contenidors de càrrega refrigerada, i participació a un focus grup per conèixer les potencialitats del servei. Inscripcions disponibles

Visita a la terminal Best
Albert Riba impartirà el webinar Mindset