Mercabarna present al Saló de l’Ocupació per fomentar les professions del sector agroalimentari

Novembre 2021

Mercabarna participarà en la nova edició del Saló de l'Ocupació que organitza l'Ajuntament de Barcelona del 9 a l'11 de novembre al recinte ferial de Montjuïc. A l'estand de Mercabarna, situat a la zona de taulells dins l'espai (Re)Descobreix, els joves d'entre 16 i 35 anys trobaran tota la informació referent al llançament dels nous cursos de peixateria, carnisseria, xarcuteria, productes bio, higiene d'aliments i carretoner. El sector agroalimentari és un dels motors de l'economia catalana i espanyola, convertint les professions relacionades en unes de les més demandades dins el mercat laboral.

Aquest any, com a novetat, Mercabarna sortejarà un curs formatiu gratuït a tots els usuaris que vagin de forma presencial al saló. 


Píndoles formatives per a l'orientació laboral a l'espai (Re)Descobreix

Els visitants que vulguin conèixer de prop alguna de les professions de forma detallada, Mercabarna posarà a disposició experts docents que podran orientar als futurs alumes.

A més, aquells qui vulguin apropar-se al món floral, Mercabarna oferirà el proper dimarts 9 de novembre a les 12:00 h un taller de composició floral a càrrec de Sílvia Mir, jutge nacional d'art floral i professora a Rosa Valls Formació.

Durant la segona jornada, el 10 de novembre, Mercabarna oferirà una conferència a les 17 h, sobre els perfils professionals més demandats per les empreses agroalimentàries a càrrec de Marta Rodríguez, directora d'organització, persones i cultura a Mercabarna.

Saló de l'Ocupació 2021
Taller floral