"5 al dia" es trasllada a les escoles

Octubre 2020

La Covid-19 modifica el format tradicional de la campanya, que substitueix la visita a Mercabarna per tallers als centres educatius.

La campanya "5 al dia", que promou els hàbits de vida saludable entre els infants, segueix les recomanacions sanitàries i durant el primer trimestre del curs 2020-21 es desplaça a les escoles. D'aquesta forma, es dona continuïtat a la campanya, adaptant-la al context actual i tenint en compte les mesures recomanades pels Departaments d'Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya.

Davant la impossibilitat d'organitzar excursions a Mercabarna, els monitors de la campanya realitzaran tallers als centres escolars. Durant una hora, els nens i nenes coneixeran la piràmide dels aliments, tastaran fruites, descobriran les propietats de fruites i hortalisses i prendran consciència en la lluita contra el malbaratament alimentari.  

"5 al dia" és una iniciativa de Mercabarna i AGEM nascuda el 1998. Gràcies a aquest programa, més de 120.000 infants han pres consciència de la importància de mantenir uns hàbits i un estil de vida saludables.

Taller "5 al dia" a les escoles
Imatge de la campanya