Mercabarna presenta el Biomarket al FHG forum

Setembre 2020

La nova fira del sector agroalimentari tindrà lloc el 28 i 29 de setembre de forma presencial i virtual.

Mercabarna és un dels patrocinadors del FHG forum, un nou esdeveniment que se centrarà en analitzar els reptes de futur del sector agroalimentari i la seva cadena de valor, la restauració, l'hoteleria, les col·lectivitats i el turisme. Se celebrarà el 28 i 29 de setembre i tindrà un format híbrid (virtual i presencial) per complir els protocols de prevenció contra la Covid-19.

  • Les empreses de la Unitat Alimentària que vulguin assistir de forma virtual o presencial a alguna de les conferències poden aconseguir una invitació gratuïta enviant un mail a mb(ELIMINAR)@mercabarna.cat amb l'assumpte Invitació FHG forum

En aquest marc, Mercabarna presentarà el Biomarket, que s'inaugurarà aquesta tardor i es convertirà en el primer mercat majorista d'aliments ecològics d'Espanya i el segon d'Europa. Per donar-lo a conèixer, la directora de l'Àrea de Negoci de Mercabarna, Ingrid Buera, oferirà una ponència el 28 de setembre a les 14h.  

Repensar el futur del sector  

Les taules rodones i ponències del FHG forum serviran per reflexionar i debatre sobre la situació actual del sector i els reptes i oportunitats que es plantegen. En aquesta cita participaran figures rellevants del món de la restauració, el retail, el turisme o la transformació digital, com Ferran Adrià, Josep Roca o Marc Vidal.

Enllaços relacionats

FHG forum
El Biomarket