El vicepresident del Govern i la consellera d'Agricultura visiten Mercabarna

Abril 2020

Els membres del Govern han visitat Mercabarna, on s'han reunit amb la seva presidenta, Montserrat Ballarín, i la direcció de la Unitat Alimentària per conèixer la gestió i les iniciatives que s'impulsen durant la crisi sanitària.

El vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, han mantingut una reunió amb la presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, i altres membres del comitè de direcció.

L'objectiu de la visita ha estat conèixer de primera mà el funcionament de la Unitat Alimentària, un servei essencial que proveeix de productes frescos a 10 milions de persones. Durant l'estat d'alerta, les empreses del recinte han continuat treballant per garantir l'abastiment d'aliments a la ciutadania a través d'establiments de proximitat i mercats municipals.

A més, s'han compartit les iniciatives en les quals ha col·laborat Mercabarna per optimitzar la distribució d'aliments excedentaris entre entitats socials i col·lectius en risc. Entre altres, destaca la col·laboració de les empreses del recinte amb el Banc dels Alimentsl'app T-Mercabarna Solidària.

Durant la trobada, els representants del Govern també han visitat el Mercat Central de Fruites i Hortalisses i el futur Biomarket, que es convertirà en el primer mercat majorista de l'estat especialitzat en la comercialització de productes ecològics.   

Reunió entre representants del Govern i la presidència i direcció de Mercabarna
Visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses