Mercabarna lliura unes 10.000 roses als treballadors del mercat i als professionals sanitaris

Abril 2020

Agraïment simbòlic als professionals essencials de la crisi sanitària, durant la diada de Sant Jordi.

Per commemorar la diada de Sant Jordi, Mercabarna va dur a terme dues accions per agarir la tasca que estan fent treballadors de primera i segona línia durant aquesta crisi i, al mateix temps, donar suport al sector floral, molt afectat per la situació creada pel COVID-19.

Cares de sorpresa entre els treballador de Mercabarna

A les 5h de la matinada del 23 d’abril, es van repartir roses a cadascun dels treballadors de les 82 parades del Mercat Central del Peix, davant les cares de sorpresa i agraïment de tots.

A partir de les 9.30h, es va començar el repartiment de la flor de Sant Jordi entre tots els treballadors de les 440 parades del Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

Després va arribar el torn al el Sector Carni i es va prosseguir fins a lliurar l'última rosa a totes les persones que estan treballant, a les 700 empreses de Mercabarna, per garantir el proveïment alimentari durant aquesta pandèmia.

En total es van entregar més de 6.000 roses en tot el recinte alimentari.

Una rosa per agrair l'esforç dels sanitaris

A les 9h del matí, es van entregar més de 3.000 roses a l'Hospital Universitari de Bellvitge per lliurar a tot el personal sanitari d'aquest centre amb l'objectiu d'agrair-los la seva tasca en aquests moments.

Aquesta és una acció liderada pel Gremi de Floristes de Catalunya, que recolzat per Mercabarna i altres entitats vol arribar a tots els sanitaris dels principals hospitals de Barcelona.

Recolzament al sector de la flor de Catalunya

Josep Tejedo, director general de Mercabarna, explica ambdues accions afirmant: "Ja que la pandèmia no ens permet obrir Mercabarna-flor, i només mantenir la venda online d'algunes empreses d'aquest Mercat, volem aportar el nostre granet de sorra per ajudar al sector de la flor, tan afectat per aquesta crisi. Alhora volem agrair la feina dels sanitaris i els treballadors de Mercabarna, que estan en primera i segona línia, respectivament,treballant en condicions difícils perquè no ens falti assistència sanitària ni aliments, en aquest moments difícils".

Treballadores del Mercat Central de Fruites i Hortalisses amb les roses
La diada de Sant Jordi, també al Mercat Central del Peix de Mercabarna
Roses de Sant Jordi, per als sanitaris de l'Hospital de Bellvitge