Mercabarna proposa visites insòlites per a la ciutadania

Octubre 2019

Aquest mes d’octubre, Mercabarna engega un programa pilot de visites als mercats majoristes adreçades a la ciutadania.

L'objectiu d'aquestes visites és explicar la importància dels mercats centrals a la cadena agroalimentària, posar en valor la feina de les empreses majoristes i donar a conèixer Mercabarna al ciutadà.

Aquestes visites, que portaran per títol “Visites insòlites”, busquen crear una experiència sorprenent i positiva que perduri en el record dels assistents. Els visitants viuran una experiència única a Barcelona amb contingut cultural, lúdic i gastronòmic. Les visites van destinades a un públic adult, curiós, amb interès per la gastronomia i amb ganes de viure experiències diferents.

Pel que fa a la visita al Mercat Central del Peix, es proposen les experiències “Enigma Omega-3” i “Navegant entre enigmes”, on els assistents vindran de nit a Mercabarna per veure com és aquest mercat en funcionament, participaran a un escape room i realitzaran un taller de cuina. D’altra banda, per al Mercat Central de Fruites i Hortalisses s’ha ideat la visita insòlita “El futur està en joc”, gràcies a la qual els participants s’endinsaran en aquest gran mercat i posaran en pràctica receptes per aprofitar al màxim els aliments. 

Visites Insòlites (Mercat Central de Fruites i Hortalisses)

Visites insòlites a Mercabarna