Inscripcions obertes per als cursos de carnisseria i peixateria

Juliol 2019

Els Serveis de Formació de Mercabarna programen aquests dos cursos 100% bonificables per a les empreses.  

Les firmes que inverteixen en millorar la capacitació dels seus treballadors aposten per incrementar la competitivitat dels seus equips a mig termini. Des d'aquesta concepció, els Serveis de Formació de Mercabarna han organitzat cursos de carnisseria-xarcuteria i peixateria de tres mesos de durada, que són eminentment pràctics i que començaran a partir de la segona quinzena del mes de setembre. Els grups d'alumnes són reduïts, de màxim 15 persones, per garantir una bona dinàmica de la classe i l'atenció personalitzada dels docents.

El temari es basa en el coneixement profund del producte i la seva manipulació, dos elements imprescindibles per a l'exercici d'aquests oficis. A més, combinen la formació presencial i l'online, una modalitat que facilita la realització del curs d'aquells alumnes que treballen. La part pràctica de la formació es du a terme a l'Aula del Fresc de Mercabarna, l'única homologada a Catalunya per impartir cursos de peixateria i la més important de Barcelona pel que fa a formació de carnisseria. 

Ajudes al finançament

Les empreses que optin per inscriure els seus treballadors en algun d'aquest curs podran bonificar-se el 100% de l'import. Pel que fa als alumnes que s'inscriguin per lliure, tindran l'opció de sol·licitar el 50% de descompte en cas de ser demandants d'ocupació durant 12 mesos o més i no tenir dret a subsidi d'atur o ser membre de família nombrosa o monoparental.

Curs de peixateria a Mercabarna
Curs de carnisseria i xarcuteria a Mercabarna