Publicada la licitació de les parades del Biomarket

Maig 2019

En total, surten a concurs 22 parades del mercat majorista de productes ecològics de Mercabarna.

Ja s'ha publicat la convocatòria per a l'adjudicació del contracte de lloguer de les 22 parades del Biomarket. Aquesta licitació consta de quatre lots en què s'especifiquen els tipus de producte que es podran comercialitzar i l'espai que ocuparan al mercat bio.

Predominaran els llocs de venda de fruites i hortalisses fresques ecològiques, tot i que també hi haurà presència d'empreses destinades a la venda a l'engròs de productes carnis i de multi producte biològic.

  • Lot 1: 16 parades per a empreses majoristes (incloses cooperatives i societats agràries de transformació), destinades a la venda a l'engròs de fruites i hortalisses biològiques fresques.
  • Lot 2: 2 parades per a cooperatives o societats agràries de transformació, destinades a la venda a l'engròs de fruites i hortalisses biològiques fresques de collita pròpia o dels seus associats.
  • Lot 3: 2 parades destinades a la venda a l'engròs de productes càrnics, xarcuteria, elaborats i derivats càrnics biològics tant frescos com congelats.
  • Lot 4: 2 parades destinades a la venda a l'engròs de multi producte biològic: llegums, cereals, fruits secs, pasta, arròs, ous, làctics i derivats, conserves, oli, vinagre, begudes (sucs, vi, cava, orxata, etc.).

La data límit de presentació de les propostes és el 20 de setembre de 2019.

Avancen les obres del Biomarket

Des de la col·locació de la primera pedra el mes de desembre, l'edificació del mercat bio continua a bon ritme. Aquest pavelló, que es convertirà en el primer mercat majorista de productes ecològics d'Espanya, serà una realitat al febrer de 2020, quan està previst que finalitzin les obres.

Evolució de les obres del Biomarket
Render del futur mercat bio