Mercabarna-flor presenta les noves tendències de temporada a la Festa de la Primavera

Abril 2019

Aquest diumenge Mercabarna-flor ha celebrat la seva tradicional Festa de la Primavera. Dos dissenyadors florals de renom internacional i professors de l'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona, Jordi Abelló i Francesc Porres han sigut els encarregats de les demostracions florals que han ocupat tot el matí. Els reconeguts floristes han elaborat tota mena de treballs, des de rams de núvia fins a centres per a esdeveniments, passant per rams primaverencs i arranjaments de decoració d'interiors. Tots aquests treballs s'han realitzat amb les tècniques i tendències més actuals, amb l'objectiu d'oferir noves idees als professionals de la flor per a aquesta primavera.

Concurs de bouquets nupcials

Durant la jornada també ha tingut lloc un original concurs de rams nupcials. 14 floristes han participat en el concurs creant un bouquet exclusiu per a una núvia fictícia, la Violeta.  Els concursant han tingut en compte les característiques de la seva personalitat, el vestit de noces que portarà, el lloc del casament, etc., perquè tot estigui en harmonia. L’Iker Zuheros ha sigut el guanyador del concurs, que ha obtingut un xec regal per valor de 300€ per gastar en productes de les empreses de Mercabarna-flor.  En segon lloc han quedat empatades, la Laura González i la Marta Garcia.

La Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera de Mercabarna-flor se celebra des de fa 28 anys amb l'objectiu de presentar les noves tendències, tècniques i productes florals que aportin noves idees als professionals del sector de la flor i la planta per a la temporada de primavera i estiu, temporada en què conflueixen molts esdeveniments que requereixen aquests productes.

  • Vídeo de la demostració de Francesc Porres

  • Vídeo de la demostració de Jordi Abelló 

Francesc Porres fent la seva demostració
Jordi Abelló realitzant el seu treball
Imatge del ram guanyador del concurs