Mercabarna i AGEM participen a Fruit Logistica

Febrer 2019

La fira del sector hortofructícola va tenir lloc entre el 6 i el 8 de febrer a Berlín.

Un any més, Mercabarna i AGEM van tornar a participar a la fira Fruit Logistica, un dels salons més importants del sector. En aquesta 25ena edició, es va incidir en el potencial exportador de les firmes de la Unitat Alimentària, que ve donat per la seva ubicació estratègica i per la gran varietat de productes i serveis especialitzats que ofereixen.

Així mateix, i després de la col·locació de la primera pedra del Biomarket, es va destacar l'impuls a la comercialització de productes ecològics. De fet, Mercabarna es convertirà en el primer mercat majorista d'aliments bio d'Espanya i en el segon d'Europa i donarà resposta a la demanda en augment d'aquest tipus de productes. 

Per últim, i en el marc d'una missió comercial, el Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona va organitzar 50 trobades B2B entre empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i compradors i importadors potencials procedents de països de l'Europa de l'Est (República Txeca, Eslovènia, Estònia, Lituània i Eslovàquia) i de l'àrea d'influència de Fruit Logistica (Alemanya, França, Regne Unit, Itàlia i Àustria). 

L'estand de Mercabarna a Fruit Logistica