Uneix-te a la missió comercial de Fruit Logistica

Novembre 2018

El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona organitzarà trobades entre empreses de la Unitat Alimentària i compradors i importadors internacionals.

En el marc de la fira Fruit Logistica de Berlín, que tindrà lloc del 6 al 8 de febrer, s'està organitzant una missió comercial per facilitar el contacte d'empreses de Mercabarna i professionals europeus de la distribució i venda. Per aquest motiu, es convidaran importadors i compradors de països de l'Europa de l'Est (República Txeca, Eslovènia, Estònia, Lituània i Eslovàquia) i de l'àrea d'influència de Fruit Logistica (Alemanya, França, Regne Unit, Itàlia i Àustria).

Les empreses participants disposaran d'un espai (a l'estand de Mercabarna i AGEM) i una agenda individualitzada per reunir-se amb els potencials compradors.

  • Les empreses de Mercabarna que estiguin interessades a participar en aquesta missió comercial poden posar-se en contacte amb el Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona (nieto(ELIMINAR)@mercabarna.cat o 93 556 35 70). Data límit d’inscripció: 21 de desembre de 2018
Missió comercial adreçada al sector hortofructícola de Mercabarna