Mercademostracions 2016: ‘Mercabarna-flor oberta al món’

Octubre 2016

El proper diumenge 20 de novembre, la creativitat i les darreres tendències nacionals i internacionals es donaran cita a Mercabarna-flor, en aquesta jornada imprescindible per al sector floral. 

La influència d'altres països marcarà la 33a edició de les Mercademostracions, que enguany aposta per obrir nous horitzons. Així, la decoració nadalenca es reinterpretarà en clau internacional de la mà de cinc escoles d'art floral ‒quatre nacionals i una francesa‒, que durant el matí realitzaran diferents demostracions. 

Els concursos tornaran a ser un dels moments destacats de la jornada. D'una banda, els floristes elaboraran treballs de Nadal inspirats en la diversitat cultural, mentre que els majoristes del Mercat decoraran arbres de Nadal.

La gran demostració floral tindrà lloc a la tarda i anirà a càrrec dels tres finalistes de la Copa Europea d'Art Floral 2016: el català Eduard Maynegra, la finlandesa Pirjo Koppi i el romanès Nicu Bocancea. Els professionals oferiran una actuació de luxe i exposaran una àmplia varietat de treballs, on l'originalitat i les noves tendències seran les grans protagonistes.

A més de la creativitat, les Mercademostracions també tenen un espai per a la reflexió. Per això, es faran dues conferències, una sobre com tenir al dia el negoci i l'altra centrada en les oportunitats de l'e-commerce. La jornada es completarà amb una fira d'empreses de serveis complementaris, un taller floral infantil i un dinar popular.  

Imatge de les Mercademostracions 2016
Alguns assistents a les Mercademostracions de l'any passat