S'entreguen els premis de fotoperiodisme 'Mercabarna Enfoca'

Agost 2016

El 15 de juliol, Mercabarna va lliurar els guardons d'aquest concurs que té com a objectiu donar a conèixer aquesta ciutat alimentària a través de la mirada de professionals i aficionats a la fotografia

El fotoperiodista Luís Tato, en la categoria professional, i Angélica Rodríguez i Sonia Troncoso, en la categoria d'Instagram, han estat els guanyadors d'aquesta primera edició dels premis de fotoperiodisme 'Mercabarna Enfoca'.

La presidenta  de Mercabarna, Montserrat Ballarín, va ser l'encarregada de donar aquests guardons en el transcurs d'un acte que va comptar amb l'assistència dels 20 finalistes del concurs i on es van exposar les millors imatges realitzades pels instagramers.

90 fotògrafs i més de 1.000 fotos

D'aquesta manera es tanca la primera fase d'aquesta iniciativa que ha aconseguit que prop de 90 fotògrafs s'apropin a Mercabarna per captar amb les seves càmeres i telèfons mòbils l'activitat diària i trepidant d'aquest polígon alimentari. El resultat, més de 1.078 fotografies presentades a concurs on es mostra la varietat de sectors, productes, feines i persones que integren Mercabarna.

Exposició itinerant

A la tardor, amb les fotos dels 20 finalistes de les 2 categories, professional i Instragramer, es crearà una exposició itinerant que circularà per diferents espais de la ciutat per donar a conèixer Mercabarna al màxim nombre de ciutadans de Barcelona.

La presidenta i el director general de Mercabarna, amb els guanyadors de les dues categories i els membres del jurat
La presidenta i el director general de Mercabarna amb els finalistes
Exposició dels finalistes d'Instagram