Encara estàs a temps de participar als premis 'Mercabarna Innova'

Les empreses de Mercabarna podeu presentar els vostres projectes innovadors fins el 31 d'agost

Agost 2016

La recerca i la innovació ajuden a millorar la competitivitat i el bon posicionament de les companyies al mercat. Tot i que la feina diària sembla que no deixi gaire temps per a idees trencadores ni grans canvis, de ben segur que a les vostres organitzacions s'han posat en marxa noves iniciatives en els darrers temps. 

Amb la finalitat de reconèixer i potenciar aquests esforços, Mercabarna convoca per segona vegada els guardons 'Mercabarna Innova', que finalitzen el seu termini d'admissió de projectes el 31 d'agost. 

S'amplien els premis:Dos de 6.000€ i un de 4.000€

Els guardons tenen dues categories. A la primera -que consta d'un primer premi de 6.000€ i un segon de 4.000€‒ es distingiran les millors innovacions relacionades amb àmbits com la creació de nous productes, formats, packaging, seguretat alimentària, nous models de negoci, mobilitat, sostenibilitat o serveis als clients.

D'altra banda, i atès l'increment del consum dels productes ecològics, s'ha incorporat una segona categoria centrada en el desenvolupament d'aquesta tipologia de productes. El projecte guanyador rebrà un premi de 6.000€.