S’obre una nova convocatòria de les Beques Mercabarna

Abril 2016

La tercera edició d'aquests ajuts a la contractació preveuen un augment en la dotació pressupostària, que permetrà contractar fins a 30 persones al llarg d'aquest any. 

En l'aposta per crear ocupació al recinte, Mercabarna continua amb el seu programa de beques per incentivar la inserció laboral de titulats universitaris i de persones a l'atur a les empreses de la Unitat Alimentària.

El pressupost d'enguany s'ha incrementat gairebé un 34% més que al 2014. Gràcies a l'augment de la dotació econòmica, es podrà subvencionar la contractació de 30 professionals, tant de perfil universitari com de formació ocupacional.

En el cas dels titulats, provindran de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB-UPC) i de l'Escola Superior de Comerç Internacional, centre adscrit a la Pompeu Fabra (ESCI). Per altra banda, la resta de candidats hauran d'haver realitzat alguna formació ocupacional dels Serveis de Formació de Mercabarna.

Els cursos que s'imparteixen al polígon alimentari coincideixen amb alguns dels perfils professionals més demandats per les empreses del recinte.

Mercabarna fomenta l'ocupació

El programa d'ajuts és una mostra del compromís de Mercabarna per afavorir la incorporació al món laboral de dos perfils amb dificultats per trobar feina. El balanç des de la seva posada en marxa és positiu, ja que des de 2014 s'han contractat 31 persones, 18 que estaven en situació d'atur i 13 graduats universitaris. 


Coneix l’experiència de dues empreses participants 

“Les Beques Mercabarna són un sistema eficaç de selecció de personal"

Entrevista a Paco Casado, cap de Recursos Humans de Servifruit Gomab 

El programa de Beques es va posar en marxa el 2014