Nou Consell d’Administració de Mercabarna

Desembre 2015

El nou president del Consell d'Administració és Agustí Colom, regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona. 

Des del passat 11 de desembre, Mercabarna té un nou Consell d'Administració, sorgit arran de les eleccions municipals del 24 de maig. El nou president és Agustí Colom, de Barcelona en Comú i regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona. Colom substitueix en el càrrec a Sònia Recasens (CiU), que passa a ser consellera per Barcelona Serveis Municipals (BSM). En la vicepresidència primera repeteix Miguel Ramírez, adjunt al president de l'empresa nacional Mercasa, i entra com a vicepresident segon Jordi Torrades, per Barcelona en Comú, i gerent de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Els nous consellers per BSM, a més de Recasens, són Francisco Sierra (Ciutadans), Alfred Bosch (ERC), Montserrat Ballarín (PSC) i Xavier Idrach (CUP). Per altra banda, repeteixen en el càrrec Raimond Blasi (CiU) i Xavier Mulleras (PP).

Pel que fa als consellers per Mercasa, l'única novetat és l'entrada de Vanessa Moreno, que substitueix a Domènec Vila, i es mantenen José Antonio Crespo, Manuel Estrada-Nora, M.a Jesús Prieto i María Vázquez. I, per últim, del Consell Comarcal del Barcelonès s'incorpora José María García (PSC) i continua Jordi Martí (CiU).