Mercabarna participa a la fira gastronòmica Barcelona Degusta

Novembre 2015

Amb l'objectiu de seguir donant-se a conèixer i potenciant els seus valors entre els ciutadans, Mercabarna va prendre part en la 5a edició del Barcelona Degusta que es va celebrar del 24 al 27 de setembre a la Fira de Barcelona. Més de 28.000 ciutadans van passar per aquest festival gastronòmic popular. 

La presència de Mercabarna en aquesta fira es va concretar en dues accions. La primera va ser la participació al Degusta Experience, un espai on el públic podia aprendre i debatre amb cuiners consagrats. Un d'aquests cuiners va ser l'Isma Prados que, en representació de Mercabarna, va elaborar un plat anomenat "Mar i muntanya de rap i guatlles de pagès". Tots els productes frescos que anava utilitzant durant la demostració van servir com a fil conductor per explicar a les 200 persones que omplien la sala el paper de Mercabarna dins de la cadena alimentària, així com la quantitat, varietat i qualitat dels aliments frescos que hi ha en aquest mercat.

Apropar les fruites i hortalisses als més petits

La segona acció es va realitzar dins de l'espai Degusta Kids. Mercabarna i AGEM van aprofitar el caràcter familiar de la fira per organitzar uns tallers de "5 al dia". Un total de 130 infants i els seus pares van endinsar-se en el món de les fruites i hortalisses preparant divertides brotxetes amb meló, raïm, pinya, mango, kiwi i taronja.

El cuiner Isma Prados amb el plat elaborat amb productes de Mercabarna
El cuiner Isma Prados va fer una demostració culinària com a ambaixador de Mercabarna
Nombrosos nens i nenes van descobrir les propietats de les fruites i hortalisses gràcies al taller de “5 al dia”