Mercabarna participa en l'elaboració del Pla Estratègic dels Mercats de Barcelona 2015-2025

Aquest full de ruta és fruit d’un procés participatiu que ha durat un any i en el qual Mercabarna ha tingut un paper actiu, donada l’estreta vinculació que manté amb els mercats municipals.

El passat 4 de desembre, es va presentar el Pla estratègic Mercats de Barcelona (2015-2025), un document, a implementar durant la propera dècada, amb 39 mesures i més de 150 accions que tenen com a objectiu modernitzar i adaptar els mercats municipals a les demandes actuals del consum.

En l’elaboració d’aquest Pla han participat més de 250 persones d’institucions, entitats i empreses vinculades al món dels mercats i el comerç de Barcelona, entre les quals hi havia Mercabarna, que va formar part del grup de treball dedicat a la Sostenibilitat. En aquest grup es van acordar algunes accions com augmentar la presència del producte de proximitat als mercats, promoure la formació dirigida a comerciants però també a consumidors, fomentar la sostenibilitat mediambiental d’aquests equipaments o potenciar les accions envers una alimentació saludable, entre d’altres.

Ja podeu consultar el contingut íntegre d’aquest Pla estratègic.

Alguns dels participants del Pla estratègic Mercats de Barcelona durant l'acte de presentació d'aquest document.