Mercabarna i el sector del peix del recinte es promouen al Seafood Barcelona

Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) van compartir estand en aquesta fira on es van aplegar milers de compradors i importadors de peix i marisc de 60 països.

Una edició més, des d’aquest espai conjunt, es va donar impuls a la marca “Peix de Mercabarna” i es van mostrar les potencialitats de Mercabarna com a centre d’importació i exportació de productes de la pesca del Mediterrani.

Per la seva part, les 11 empreses del sector del peix del recinte presents a la fira (Alfrisa, Barrufet, Cocedero de Mariscos, Consignaciones del Mar, Frime, Frimercat, Manet Import, Mar Fish, Maresmar, +Fred i Moray Fish) van aprofitar per trobar-se amb clients habituals i potencials i ensenyar la seva oferta de productes i serveis.

Així mateix, amb l’objectiu de mostrar de primera mà el sector del peix de Mercabarna, es va fer una visita al Mercat i a dues empreses dedicades a donar valor afegit al peix, a la qual hi van assistir una vintena de directors, gerents i responsables de compra de cadenes de supermercats i empreses alimentàries d’Espanya, Portugal, Grècia, Colòmbia i Austràlia.

Exitosa missió comercial amb professionals alemanys
Aprofitant la celebració del Seafood, el Clúster “Mercabarna Export” va organitzar una missió comercial amb importadors de peix i marisc d’Alemanya. En total, hi van participar 11 empreses alemanyes, que van mantenir reunions B2B amb 11 companyies de Mercabarna, a banda de visitar les instal·lacions del Mercat Central del Peix. Les firmes participants van valorar molt positivament aquesta iniciativa ja que es van poder fer interessants contactes comercials.

Aquesta missió va ser fruit d’un estudi encarregat pel clúster “Mercabarna Export” a la Cambra de Comerç de Barcelona i que va servir per conèixer les necessitats del mercat alemany i detectar potencials clients en aquest país, amb l’objectiu de posar-los en contacte amb les empreses de la Unitat Alimentària i fomentar les trobades de negoci.

Visita la galeria de fotos del Seafood al Flickr de Mercabarna

L'estand de Mercabarna i el GMP al Seafood
El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, a l'estand de Mercabarna i el GMP durant la inauguració de la fira