Mercabarna participarà a SmartFruit Congress

Del 2 al 4 de febrer, Barcelona acollirà SmartFruit Congrés, un esdeveniment que aplegarà tota la cadena de valor per parlar sobre la gestió integrada de plagues en cultius fructícoles.

El director general de Mercabarna, Josep Tejedo, participarà en aquest congrés com un dels ponents de la taula rodona “Produïm els productes que demanda el consumidor?”, on parlarà sobre la seguretat alimentària dins del recinte i com les empreses majoristes s’adapten a les necessitats dels consumidors.

A més, gràcies a un acord entre Mercabarna i Prodeca, les empreses de la Unitat Alimentària que vulguin assistir a aquest congrés gaudiran de prop d’un 30% de descompte. Per a més informació sobre aquest preu especial, contacteu amb smartfruitcongress@smartfruitcongress.cat o al 93 552 48 20.

SmartFruit Congress neix perquè productors, fabricants, comercialitzadors, investigadors i administracions posin en comú les novetats en el camp de la gestió de plagues en cultius fructícoles. A més, pretén contribuir a la consolidació de Barcelona i Catalunya com a referents de la recerca en sanitat vegetal i en innovació aplicada a la millora del que mengem.

Més informació sobre SmartFruit IPM Internactional Congress