Més empreses aposten per la seva continuïtat a Mercabarna

Una cinquantena d’empreses ubicades a la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC) signaran properament els contractes que asseguren la seva presència a Mercabarna més enllà de 2017, any en el qual expiraven els seus contractes.

Així, a principis de 2014, prop d’un 70% de les companyies situades a la ZAC ja hauran renovat els seus contractes d’arrendament, en virtut de l’acord marc signat entre Mercabarna i l’Associació de Concessionaris Majoristes (ASSOCOME) el 2009. A l’octubre de l’any passat, es va signar un annex a aquest acord per adaptar les condicions de renovació a les actuals circumstàncies econòmiques, unes condicions que seran vigents fins el proper 31 de gener.


Un operador logístic amplia la presència al recinte
L’operador de transport Grupo Olano ha apostat per construir un plataforma pròpia dins de la Unitat Alimentària. Aquesta empresa, que està especialitzada en la logística de la distribució de peix i marisc fresc a Espanya i Europa, tindrà les seves noves instal·lacions en un espai de 2.000 m2 situat en una de les parcel·les annexes al Multiservei III.
Les obres s’han iniciat el novembre i es preveu que finalitzin el primer trimestre de 2014.