El Pavelló Polivalent modernitzarà les seves instal·lacions

La direcció de Mercabarna i les 11 empreses majoristes del Pavelló Polivalent van signar, el 8 de novembre, l’acord que permetrà modernitzar les instal·lacions d’aquest centre.

Aquestes obres d’adequació consistiran a fer millores en el sostre del Pavelló, el paviment dels molls, la xarxa d’abastiment d’aigua, els sistemes antiincendis, entre d’altres actuacions. 
Segons l’acord signat, les empreses majoristes que operen en aquest centre assumiran el cost total dels treballs i, a canvi, com a compensació per l’assumpció d’aquesta despesa, podran estendre les concessions administratives –que finalitzaven el 2020–, un màxim de 20 anys més.

Aquestes obres, que costaran prop de 350.000 euros, començaran el proper mes de febrer i es preveu que finalitzin en un període de tres mesos.

El Pavelló Polivalent va començar a funcionar a Mercabarna l’any 1983 i actualment compta amb 11 empreses que es dediquen a la comercialització de productes elaborats i semi-elaborats (conserves, làctics, begudes, vins, ous, embotits, etc.).

Els representants de la direcció de Mercabarna i de les empreses del Pavelló Polivalent, durant l'acte de signatura
Interiors del Pavelló Polivalent