Oportunitats de negoci amb la tecnologia T

Fa més d’un any, l’empresa Foodtopia va presentar a Mercabarna –a través de l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona i ANTA (Asc. de Pymes para el fomento del uso de nuevas tecnologías en la alimentación fuera del hogar)– la tecnologia T, una màquina revolucionària capaç d’elaborar productes de 5a gamma (bases culinàries, salses, cremes, plats preparats, etc.) en grans quantitats, en un temps mínim i conservant els sabors de la preparació "tradicional".
Ara, representants de Foodtopia i COMO Natural Foods, la primera franquícia nacional que comercialitza aliments fets amb aquesta tecnologia, han estat a Mercabarna per cercar possibles vies de col·laboració amb les empreses del Clúster Alimentari de Barcelona. L’objectiu és que les firmes coneguin les oportunitats de negoci que els ofereix aquesta tecnologia. Per exemple, incorporar algun d’aquests productes de 5a gamma en el seu catàleg o facilitar els productes i/o subproductes per elaborar amb la tecnologia T plats o ajuts culinaris a mida que es comercialitzarien amb el logo, format, etc. de l’empresa interessada. També es va parlar d’altres opcions, com que diferents firmes del Clúster Alimentari col·laborin entre elles per desenvolupar amb aquest sistema noves receptes o productes per al canal Horeca.

Per a més informació sobre les possibilitats de la tecnologia T, podeu contactar amb l’Àrea d’Estratègia i Estudis de Mercabarna, al tel. 93 556 35 30 o a info(ELIMINAR)@clusteralimentari.cat