Cerca estudiants en pràctiques a través del web de Mercabarna

Abril 2012

L’Àrea de Formació vol facilitar a les empreses de Mercabarna la possibilitat d’incorporar a les seves plantilles persones que estan cursant estudis relacionats amb la indústria agroalimentària i que han de realitzar un període de pràctiques com a part del seu procés formatiu. Per això, s’ha creat l’apartat dins el web de Mercabarna (www.mercabarna.es) anomenat “Busques estudiants en pràctiques?”.

En aquest espai, les empreses tenen informació actualitzada del perfil d’alumnes en pràctiques que hi ha disponibles en cada moment, tant de l’Àrea de Formació de Mercabarna (dels cursos de formació ocupacional), com d’escoles de Formació Professional o d’universitats. A més, es podran consultar les condicions i els requisits –que varien en funció del centre al qual pertany l’estudiant– a l’hora d’agafar un alumne en pràctiques.

D’altra banda, des del novembre, les empreses disposen d’una nova modalitat per contractar, en règim de pràctiques, a joves de 18 a 25 que ja han finalitzat els estudis i necessiten adquirir experiència en el món laboral. En aquest cas, les pràctiques duren de 6 a 9 mesos i sempre són remunerades.

Més informació sobre aquesta modalitat de pràctiques, a l’Àrea de Formació (93 556 34 56) o a la vostra Oficina de Treball de referència.