Suport al projecte social Reincorpora

Març de 2012

Com en els darrers anys, l’Àrea de Formació col·labora amb el projecte Reincorpora que impulsa l’Obra Social de la Caixa i el Departament de Justícia de la Generalitat, a través del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i socials de persones que estan privades de llibertat.

L’Àrea dona suport a la part formativa d’aquest projecte, organitzant un curs de venedor polivalent per a aquest col·lectiu.

Una de les novetats d’aquest projecte Reincorpora és que els participants han de col·laborar en un acte de caire social. Per això, els alumnes que estan fent el curs a l’Àrea de Formació faran un taller de degustació de pinxos i de receptes –activitats que també s’estan preparant en el curs de formació– en el marc de la fira d’entitats que la fundació privada Trinijove organitzarà al barri de Sant Andreu de Barcelona, coincidint amb la celebració de Sant Jordi.

Aquests són els pinxos de fruites que els alumnes de l'Àrea prepararan en el marc de la fira de Sant Jordi que organitzarà Trinijove