L'alcalde de Sant Boi visita Mercabarna-flor

El 4 d’octubre, l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, va visitar Mercabarna-flor, acompanyat per la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé. L’objectiu de l’alcalde era conèixer de més a prop les instal·lacions i l’activitat d’aquest Mercat.

La idea és definir possibles accions conjuntes que serveixin per potenciar aquest centre, que es troba enclavat a Sant Boi, com a equipament d’aquesta població del Baix Llobregat. Per això, Bosch va manifestar el seu interès a enfortir les relacions entre el consistori i Mercabarna-flor.

L’alcalde va fer un recorregut per les diferents zones de comercialització del Mercat i va visitar la parada del president de l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM), Jaume Mateu, amb qui va mantenir una conversa sobre el funcionament del Mercat.

Per part de l’Ajuntament santboià també van assistir a la visita el tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania, José Ángel Carcelén, i la cap de la Unitat de Relacions Públiques i Protocol, Maite Barbanoj, i per part de Mercabarna, el director de Mercats i Promoció, Joaquim Ros; el director de l’Àrea Industrial i de Serveis, Lluis Alberich; i el cap de Mercabarna-flor, Jaume Esteve.

Des de l'esquerra: Jaume Mateu, president de l'AEM; Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat; i Montserrat Gil de Bernabé, directora general de Mercabarna
Des de l'esquerra: El director de l'Àrea Industrial de Mercabarna, el president d'AEM, el tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania, l'alcalde de Sant Boi, la directora general de MB, el director de Mercats de MB i el responsable de Mercabarna-flor