Postgrau en Gestió d'Empreses Majoristes d'Alimentació

El proper 7 de juliol, se celebrarà una jornada informativa sobre la 7a edició del Postgrau en Gestió d’Empreses Majoristes d’Alimentació, curs que organitza l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (ASSOCOME), la Fundació Triptolemos i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i que s’iniciarà a mitjan octubre.

La sessió es farà a les 18h a la seu d’ASSOCOME. Per aquells que no puguin assistir-hi, es farà una nova jornada el 15 de setembre. Més informació a: www.postgrauempresesmercabarna.com  

Mercabarna, amb els estudis alimentaris superiors
En el marc del Postgrau d’enguany, la direcció de Mercabarna va oferir una xerrada sobre tendències de futur del consum, on es va destacar el clúster que impulsa Mercabarna com una eina per aquelles empreses que volen apostar per un canvi estratègic. Com en d’altres edicions, Mercabarna, a través del seu director de Mercats i Promoció, Joaquim Ros, també va impartir una conferència dins del Màster en Gestió d’Empreses Alimentàries, titulació organitzada per la UPC i Triptolemos. Per primera vegada, aquesta classe es va fer a Mercabarna i va incloure una visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses i a les empreses Maresmar i Cadaico.

Cartell promocional del Postgrau d'empreses d'alimentació