Mercabarna crea nous espais per a empreses

El president de Mercabarna i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, van inaugurar, el passat 22 de març, les instal·lacions del nou Multiservei III.

Aquesta gran nau industrial forma part del projecte d’urbanització dels terrenys que ocupava l’antic Mercat Central de la Flor i que ha permès guanyar un espai d’uns 35.000 m2 dins de la Unitat Alimentària per donar cabuda a empreses de l’àmbit alimentari.

A l’acte d’inauguració van assistir un centenar de persones, entre el quals hi havia la direcció de Mercabarna, representants de les diferents associacions empresarials del recinte i empresaris del polígon alimentari.

En aquest marc, el president de Mercabarna va destacar que aquesta nova infraestructura permetrà a les empreses “ampliar o diversificar el seu negoci, apostar per la innovació i, en definitiva, créixer”. A més, va ressaltar l’esforç de Mercabarna “per renovar-se i invertir en un projecte que potencia la competitivitat empresarial” i va elogiar les empreses que han reservat espai a les noves instal·lacions “per invertir en noves iniciatives en aquests temps de crisi”.

De moment, ja són quatre empreses, totes elles amb presència dins de Mercabarna, les que han apostat per situar-se en aquesta nova zona, amb l’objectiu d’ampliar instal·lacions i encetar noves línies de negoci.

Un espai per créixer
El Multiservei III disposa de 8.500 m2 de superfície, construïts en dues plantes i dividit en vuit magatzems que tenen entre 715 i 1.245m2.
A més, Mercabarna també ha urbanitzat, a banda i banda d’aquest Multiservei, quatre parcel·les edificables, que van dels 1.500 als 3.200 m2, pensades perquè s’hi instal·lin companyies que aportin valor afegit o servei als professionals agroalimentaris.
En total, aquest projecte ha suposat una inversió de 4,6 milions d’euros i el període d’execució ha estat de 13 mesos.

El president de Mercabarna i la directora general de la companyia, visitant un dels magatzems del nou Multiservei III durant l'acte d'inauguració
Un centenar de persones van assistir a la inauguració de l'edifici del Multiservei III que s'ha construït en l'espai que ocupava l'antic Mercat Central de la Flor