Albert Fontanet: "Iniciarem un projecte per donar valor afegit al producte"

Entrevista a Albert Fontanet, gerent de Congefish

Quina presència tenen vostès a Mercabarna?
Des de 2003 estem a Frimercat. Aquí emmagatzemem el peix congelat, sobretot cefalòpodes, que importem de l’Índia, Sud-àfrica o Vietnam i que, després, comercialitzem a la gran distribució d’Espanya, Portugal, Itàlia o Grècia. També, aquest febrer, hem adquirit una casella al Mercat Central del Peix.

I ara també tindran un espai als nous terrenys urbanitzats al costat del Multiservei III...
Hem reservat uns 2.500 m2 per fer un magatzem, on tindrem les oficines, una cambra per emmagatzemar més peix congelat i una sala d’elaboració.

Una sala d’elaboració?
Sí, volem iniciar un projecte per obrir-nos a nous canals de distribució, sobretot al foodservice, i necessitem una sala d’elaboració on donar valor afegit al producte. A més, gràcies al nou espai, crearem la nostra pròpia xarxa de distribució per a aquest canal.

Aposten fort dins de Mercabarna!
Fa dos anys que volíem fer aquesta passa endavant i hem esperat tenir disponibles aquests terrenys a Mercabarna. Per a nosaltres créixer aquí dins és molt important. Pensa que aquí tenim el Mercat al costat, cosa que ens permet tenir el producte al magatzem en pocs minuts, i tot el nostre sistema de distribució està centralitzat aquí. A més, el Port, les autopistes... tot està a prop i això ens va perfecte!

Albert Fontanet, gerent de Congefish