“La crisi sanitària ha destacat el paper essencial de Mercabarna i la resta de Mercas d’Espanya”


El ministre d’Agricultura ha visitat avui Mercabarna

Avui, han visitat Mercabarna el Ministre d'Agricultura, Luis Planas; el secretari d'Agricultura i Alimentació, Fernando Miranda i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. Durant la visita al gran mercat, han estat acompanyats pel primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; el president de Mercasa, José Ramón Sempere i la presidenta de Mercabarna i regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín.

L'objectiu de la visita ha estat conèixer el funcionament del polígon alimentari, els seus principals projectes, el Mercat Central de Fruites i Hortalisses i el recent inaugurat Biomarket.

Peus de foto: Foto 1 (d'esquerra a dreta): Sempere, Collboni, Planas i Ballarín visitant el Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna; Foto2 (d'esquerra a dreta)- F. Miranda, secretari general d'Agricultura i Alimentació; L. Planas, ministre d'Agricultura;  J.R. Sempere, president de Mercasa; M. Ballarín, presidenta de Mercabarna; J. Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona; i J. Valls, director general de Mercabarna; Foto 3: Planas i Collboni al Biomarket.

Fotògraf: Pere Cots