Banc dels Aliments

Magatzem del Banc dels Aliments a Mercabarna
Voluntaris al Banc dels Aliments de Mercabarna

Des de 2002, el Banc dels Aliments disposa d'un magatzem dins de Mercabarna, cedit per la direcció d'aquest polígon alimentari i ampliat a finals de 2015, que serveix com a centre de recollida, triatge i distribució dels aliments frescos excedentaris que donen voluntàriament les empreses del recinte. 

A més, des de 2011 Mercabarna també els cedeix una oficina situada a la zona comercial, un espai que permet al Banc dels Aliments guanyar en flexibilitat i proximitat en el seu tracte amb els donants i potencials donants d'aliments ubicats al recinte.

Més informació sobre el Banc dels Aliments


Evolució de les donacions

La col·laboració de les firmes ubicades a Mercabarna amb aquesta fundació es va enfortint any rere any i cada cop són més les empreses que decideixen donar els seus productes excedentaris. Així ho demostra l’augment progressiu de les aportacions, que durant el 2020 va ser d’1.576.659 kg de fruites i hortalisses, un 18,3% més que el 2019. 

Les aportacions de Mercabarna al Banc dels Aliments representen el 32,7% del total de producte fresc que rep aquesta entitat.

Vídeo explicatiu sobre la col·laboració de les empreses de Mercabarna amb el Banc dels Aliments


Contacte

Magatzem del Banc dels Aliments a Mercabarna

Oficina del Banc dels Aliments a Mercabarna

  • Adreça: Edifici d’Oficines de Bancs i Caixes. Despatx núm.94 2n pis
  • Horari: Dilluns i dijous de 10 a 14 hores.
  • Telèfon: 93 556 43 00