General

Jornada "El client del 2025"

  • Organitza: Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona, amb la col·laboració de Market AAD
  • Data/Hora: Dimecres 19 d'octubre, de 9:30 a 11:30h
  • Lloc: Sala d'actes de Mercabarna

Quines transformacions tenen més impacte a les tendències de consum alimentari? Com s'estan adaptant les empreses del sector alimentari a les noves demandes? La jornada "El client del 2025" serà el 19 d’octubre i aportarà visions i testimonis de protagonistes del sector. És necessari inscriure’s prèviament.

Ponents:

  • Josep Maria Gascón, CEO i fundador de Vitaes Talent, parlarà sobre la gestió directiva del canvi.
  • Adrià Llacuna, director de projectes de Market AAD, presentarà el resultats de l’estudi sobre les tendències del consumidor dels propers anys.

També tindrà lloc una taula rodona sobre les tendències del sector alimentari i la gestió del canvi amb la participació de:

  • Fabián Torres, responsable de Màrqueting i Experiència de Consumidor de Condis.

  • Mariana Gasca, responsable de Sostenibilitat de Mediterránea.

  • Sergi Saballs, responsable d’Investigació i Desenvolupament de Enplater.

  • Juan Viejo, director gerent de Cluster Food+i.

L’esdeveniment finalitzarà amb un esmorzar networking per a assistents i participants.

Jornada "El client del 2025"