Universitat d'estiu de Mercabarna
- Organitza: Mercabarna
- Data/Hora: Dilluns 4 de juliol a les 9.00h
- Lloc: Sala d'Actes de Mercabarna
En un context marcat per reptes globals (canvi climàtic, COVID-19, zones en conflictes, dependència energètica i inestabilitat econòmica), és important definir i prioritzar estratègies per alimentar a la població de forma segura, saludable i sostenible. Ara tenim l'oportunitat de construir un futur millor i transformar els actuals sistemes alimentaris.
La 4a Universitat d'Estiu serà un espai per conèixer de primera mà, debatre i reflexionar sobre com fer possible una alimentació segura, saludable, sostenible i justa per a la ciutadania en un context complex, convuls i incert.
Preprograma per dies
- Jornada 4/07 Pandèmia, canvi climàtic i zones en conflicte: impacte en l'alimentació dels ciutadans
- Jornada 5/07 Què entenem per alimentació saludable?
- Jornada 6/07 Cap a un sistema alimentari més saludable, sostenible i just
A qui s'adreça
- A estudiants de quart curs de grau de l'EEABB-UPC i del Campus de l'Alimentació de Torribera de la UB i a estudiants de màster de les àrees d'interès.
- A empresaris/empresàries, professionals tècnics de les empreses del sector agroalimentari, personal docent i de recerca, i ciutadania interessada en la temàtica.