Inscriu-te a la Cursa infantil de la 3a Cursa Mercabarna

Els més petits tenen un paper molt important a la 3a Cursa Mercabarna del proper diumenge 8 d’octubre, amb un munt d’activitats pensades per convertir aquest esdeveniment en una jornada festiva per a tota la família.

Una d’aquestes activitats són les curses infantils, adreçades a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys. El circuit estarà situat al Pavelló A i la distància a recórrer s’adaptarà a l’edat del menor:

  • Nens i nenes a partir de 5 anys: 200 metres
  • Nens i nens de 6 i 7 anys: 400 metres
  • Nens i nenes de 8 i 9 anys: 600 metres
  • Nens i nenes de 10 i 11 anys: 600 metres
  • Nens i nenes de 12 i 13 anys: 1.000 metres
  • Nens i nenes de 14 i 15 anys: 1.000 metres

Per participar és necessari omplir el formulari d’inscripció (màxim de 300 inscrits via web). La data límit d’inscripció és el dia 5 d’octubre. 


*Drets d’imatge dels assistents

L'assistent a la jornada, pel fet d'accedir a Mercabarna i participar de la cursa i les activitats complementàries que s'organitzen, autoritza expressament a l'organització i als seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga una vegada finalitzat el període previst.

*Els camps són obligatoris

Inscriu-te a la Cursa infantil de la 3a Cursa Mercabarna

Acomplint l'establert en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) Mercabarna els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin mitjançant la nostra pàgina web, així com les dades a les que Mercabarna accedeixi com a resultat de la seva navegació, consulta, o sol·licituds realitzades mitjançant la pagina web de Mercabarna seran recollides en un fitxer del qual és responsable Mercabarna.

L'usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza Mercabarna a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar el manteniment del web, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Les seves dades personals seran utilitzades per gestionar la inscripció i participació del menor inscrit a la cursa infantil, fent-los saber que aquestes dades seran cedides al Club Atlètic Barcelonès, únicament i exclusivament amb la finalitat abans esmentada.