Manipulació d'aliments

Places limitades

Data límit d'inscripció:

Inscriu-te

Horari

Dates de celebració:​

  • 21 i 23 de febrer de 16 a 19 h
  • 21 i 23 de març de 16 a 19 h
  • 25 i 27 d’abril de 8 a 11 h
  • 23 i 25 de maig de 16 a 19 h
  • 27 i 29 de juny de 16 a 19 h
  • 25 i 27 de juliol de 16 a 19 h
  • 24 i 26 d’octubre de 16 a 19 h
  • 21 i 23 de novembre de 16 a 19 h
  • 12 i 14 de desembre de 8 a 11 h

Durada

6 hores

Lloc

Serveis de Formació de Mercabarna
Carrer Major de Mercabarna 76
Centre Directiu 3a planta
08040 Barcelona

Com arribar a Mercabarna

Temari

  • La higiene alimentària. Què és i perquè cal tenir-ne coneixement?
  • Els contaminants dels aliments
  • Les toxi-infeccions alimentàries
  • Com es poden contaminar els aliments durant la producció i què es pot fer per a evitar-ho fins a un nivell no perillós?
  • Netejar i desinfectar. La importància de seguir un Pla de Neteja i Desinfecció
  • Higiene personal
  • Bones pràctiques de manipulació

Objectius del curs

Garantir que el personal que manipula aliments disposi d'una formació adequada en higiene i seguretat alimentària, d'acord amb la seva activitat laboral. Complir amb el Reglament CE 852/2004.

Formació obligatòria dels manipuladors d'aliments en higiene alimentària.

Informació addicional

L'import parcial o total d'alguns cursos es pot bonificar de les cotitzacions a la Seguretat Social.

Fundación Estatal para la Formación en el Empleo.

www.fundaciontripartita.org

Descompte d'un 10% sobre el cost de l'acció formativa per a aquelles persones que es trobin en situació d'atur, amb un cost total de 49,50 €.

Preu

55 euros

Contacte

Telèfon: 935 563 456

E-mail: formacio(ELIMINAR)@mercabarna.es

Organitza

Serveis de formació de Mercabarna