Serveis

Ets a: Portada > Serveis > Formació > Presentació Àrea de Formació

Presentació Serveis de Formació

Els Serveis de Formació de Mercabarna, creats el 1987, són un dels centres d’aprenentatge de major prestigi i experiència per a la formació de professionals del sector agroalimentari, especialment d’aquells que intervenen en el tractament de productes frescos.

Les activitats de formació que imparteix aquest centre estan certificades per APPLUS (empresa acreditada per ENAC) amb el segell de Qualitat ISO 9001.

Veure la política de qualitat dels Serveis de Formació

Formació ocupacional

  • Dirigida a persones desocupades que desitgen incorporar-se al mercat laboral del sector agroalimentari.
  • Aquests cursos faciliten la formació per a desenvolupar les tasques de carnisser, peixater, florista, xarcuter, manipulador d'aliments i mosso de magatzem. També per dedicar-se a activitats de venda al sector alimentari: fruiteries, carnisseries, peixateries...
  • Es tracta de cursos eminentment pràctics, impartits per professionals en actiu preparats per a la docència.
  • Aquests cursos són gratuïts i finançats per diferents administracions públiques.
  • Pràctiques formatives en empreses. Alguns dels cursos de formació ocupacional es complementen amb pràctiques formatives en empreses. Si esteu interessats en què els alumnes de l'Àrea de Formació facin les pràctiques en la teva empresa, visita aquest enllaç.

Formació continuada

  • Dirigida a persones ocupades que desitgen aprofundir o posar al dia els seus coneixements i/o habilitats pràctiques.
  • Anualment es programa una oferta de cursos en diverses àrees: seguretat alimentària, prevenció de riscos, idiomes, informàtica, gestió economicofinancer, àrea comercial i habilitats directives.  
  • Tambés les empreses poden demanar cursos a mida de les seves necessitata. Així, es dissenyen plans formatius complets -continguts, horaris, materials, etc.- amb l’objectiu d’aconseguir la màxima flexibilitat per a l’empresa, tot mantenint l’eficàcia de la formació.
  • Aquests cursos, impartits per experts en cada matèria, van dirigits al personal del sector de la producció, el comerç i la distribució de productes agroalimentaris, en tots els seus nivells de responsabilitat.
  • L'Àrea de Formació també realitza la gestió d'ajudes per a empreses (Bonificació de la formació).

Més informació:
Telèfon: 935 563 456 (de 8 a 14h) / 93 556 30 00
formacio at mercabarna.cat text formacio[@mercabarna.cat]

            

© 2007-2015 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte