Mercabarna i GMP, junts a la fira Seafood

Abril 2022

La fira, que tindrà lloc del 26 al 28 d'abril, servirà per donarà a conèixer el sector de peix i marisc de Mercabarna. 

Del 26 al 28 d'abril Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) estaran presents a Seafood, la fira de productes del mar més important del món celebrada al recinte firal de Gran Via a Barcelona.

Es tracta d'un esdeveniment que reuneix compradors i venedors de peix i marisc, tant fresc com congelat. La fira està dirigida a professionals del sector del peix i marisc, detallistes i majoristes.

El saló concentrarà a més de 1.527 expositors procedents de 76 països i aspira a convertir-se en una plataforma de primer nivell tant pels expositors com pels visitants.

En aquest escenari, Mercabarna i GMP disposaran d'un estand institucional (estand 2G501 del pavelló 2), dins de l’espai de Prodeca, on es destacarà l'oferta variada i de qualitat de peix i marisc fresc i congelat del Mercat Central del Peix i de la Zona d’Activitats Complementàries. Així mateix, l'estand estarà al servei de les empreses del recinte que ho desitgin per poder-se reunir amb clients i proveïdors.

La Unitat Alimentària també estarà representada a Seafood gràcies a empreses que tenen amb el seu propi estand: Alfrisa, Arrom, Barrufet, Benfumat, Cocedero de Mariscos, Confremar, MarFish, Frigorífics Ferrer, Frime, Manet Import, Maresmar i Quality Lobster.

Mercat Central del Peix de Mercabarna