La primavera arriba a Mercabarna-flor

Abril 2022

Durant la jornada s'exposen les tendències més actuals per a la primavera, el dia de la mare i Sant Jordi.

El diumenge 27 de març va tenir lloc la Festa de la Primavera a Mercabarna-flor. Sota el nom de "Primafloral", floristes i artistes florals van poder assistir a aquesta cita, al llarg de la qual es van presentar les tendències per a la campanya de primavera, Sant Jordi i el Dia de la Mare.

D’una banda, l’artista floral Marta Arnau va impartir dos tallers gratuïts al voltant de la rosa de Sant Jordi. Els floristes participants van explorar diferents presentacions de roses de Sant Jordi i en van crear una de pròpia seguint les recomanacions d’Arnau.

Pel que fa a les demostracions florals, les guanyadores del concurs per a floristes de les Mercademostracions 2021, Montse Bertran i Manolita Salvan, i l’artista by Musho van elaborar treballs inspirats en la primavera, Sant Jordi i el dia de la mare.

En darrer lloc, l’associació "El arte de la flor y su gente" va celebrar un concurs de rams de mà entre els seus membres. El jurat, format pels artistes florals Sílvia Mir i Eduard Maynegra, van seleccionar el treball de Magda Floristes.

Taller de rosa de Sant Jordi
Demostració floral de by Musho